UČBENIŠKI SKLAD

Spoštovani,

objavljamo sezname učbenikov, delovnih zvezkov in ostalih potrebščin, ki jih bodo učenci uporabljali in potrebovali v šolskem letu 2022/2023.

Učbeniški sklad nudi vsem učencem od 1. do 9. razreda naše šole možnost brezplačne izposoje učbeniških kompletov.

Z izposojenimi učbeniki morajo učenci skrbno ravnati. Ob prejemu je potrebno učbenike zaščititi s snemljivim plastičnim ali papirnatim ovitkom. V učbenike ni dovoljeno pisati. Ob izteku šolskega leta morajo učenci urejene učbenike vrniti šoli. Če učenec vrne poškodovan ali uničen učbenik ali ga ne vrne, mora plačati odškodnino (12. člen Pravilnika o opravljanju učbeniških skladov).

V učbeniški sklad OŠ Podčetrtek so avtomatično vključeni vsi učenci. Če si učbenikov iz učbeniškega sklada ne želite izposoditi, vas prosimo, da to sporočite do 24. junija na elektronski naslov sasa.sotosek@os-podcetrtek.si

Učenci 1., 2. in 3. razreda bodo brezplačno prejeli tudi učni komplet delovnih zvezkov, saj ga financira  Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport. Učenci bodo delovne zvezke prejeli po pošti na svoj domači naslov.

 

SEZNAM UČBENIKOV  ZA ŠOLSKO LETO 2022/2023

 

V nadaljevanju pa vam na spodnjih povezavah predstavljamo sezname delovnih zvezkov in ostalih šolskih potrebščin, ki jih kupite sami.

 

SEZNAM DELOVNIH ZVEZKOV IN ŠOLSKIH POTREBŠČIN ZA ŠOLSKO LETO 2022/2023

 

Za lažje naročanje vam posredujemo nekaj povezav, izbira pa je vaša.
Kopija nova                        
Mladinska knjiga založba
Državna založba: v pripravi
Papirnica petka

Skrbnica učbeniškega sklada je Saša Sotošek.

 

Dostopnost